Steneker & Van Westen

Dit is ons team

Als wij de verkoop voor u mogen verzorgen is het ons doel om u volledig te ontzorgen en u met een tevreden gevoel terug te laten kijken op de verkoop.

Steffan Boven
Makelaar

Bij ons kantoor staan deskundigheid, eerlijkheid en vertrouwen hoog in het vaandel. Echte Westfriese no-nonsense makelaars die geen uitdaging uit de weg gaan!
Het verkopen en aankopen van een nieuwe woning is een spannende tijd. Laat u daarom goed informeren en kies voor een makelaar waar u een goed gevoel bij heeft!

Ellis Altena
Makelaar en taxateur

Mensen, emotie en stenen aan elkaar verbinden. Dat vind ik zo mooi in mijn vak als makelaar en taxateur. Het heeft mij na een carrière in de sales en als directiesecretaresse gebracht in de vastgoedwereld. Na mijn studie ben ik eerst in Zaandam gaan werken als makelaar en sinds juni 2022 bij Steneker en van Westen Vastgoed.

Claudia Jacobs - Hagemans
Flexibele duizendpoot

Hallo, mijn naam is Claudia Jacobs. Sinds 2018 ben ik werkzaam als flexibele duizendpoot binnen het kantoor van Steneker & van Westen Vastgoed. Met een WWFT certificaat op zak ben ik ter ondersteuning van Sieta Steneker een vrolijke, spontane aanvulling binnen het team.

Judith Haine
Binnendienst medewerker

Mijn naam is Judith Haine, met heel veel plezier werk ik al 11 jaar in de makelaardij. Sinds januari 2019 werk ik als binnendienst medewerkster bij Steneker & van Westen Vastgoed. Samen vormen we een goed team, we staan voor een goede dienstverlening.

Samen met Steneker & van Westen opzoek naar uw droomhuis!

Bel of bericht ons.