Steneker & Van Westen

Beoordelingen

dit zijn enkele beoordelingen van onze tevreden klanten.

Nicolette Polhout
Johan Messchaertstraat 1 G
Steffan Boven van Steneker en Van Westen heeft ons zeer professioneel en altijd vriendelijk en persoonlijk begeleidt.
 
Een funda gebruiker
Kievitstraat 4
Het contact met de makelaar was fijn, hij reageerde snel en ik kon hem altijd bereiken als ik vragen had. Hij was duidelijk en hield me van alles op de hoogte.
 
Een funda gebruiker
Streekweg 137
Uitstekende kennis van de markt. Reële waardering van de woning. Fijne en snelle communicatie. Mooie foto’s en drone beelden. Woning binnen 1 week verkocht. Ik zou Sieta en haar team zeker aanbevelen. Bedankt!
 
Mevr. Rodriguez Sändker
Optimist 3
Het is heel prettig om met deze makelaar in zee te gaan. Het is heel belangrijk om op één lijn te zitten, en dat er aan de wensen van de klant te voldoen. Ook goed advies is zeer belangrijk.
 
Dhr. Luuk van Diepen
Ridderstraat 37
Na een eerdere prettige bezichtiging met deze makelaar, ervoor gekozen om deze ook als verkopende partij te kiezen. Na een thuis bezoek, zijn de brochures etc keuring op tijd aangeleverd. Verkoop ging erg voorspoedig, alles in goed overleg. Hele verkoop is geheel zonder zorgen gegaan.
 
Een funda gebruiker
Kasteellaan 28
Vriendelijk, deskundig, snel en adequaat. Ondanks het feit dat ikzelf in het buitenland was en ik al mijn aanwijzingen via telefoon en mail moest toevertrouwen aan de makelaars was er maar 1 ding over het hoofd gezien. En dat was ook gelijk weer opgelost. Zeer tevreden dus.
 

Samen met Steneker & van Westen opzoek naar uw droomhuis!

Bel of bericht ons.